23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stort mersalgspotentiale ved renoveringsprojekter

Hver fjerde dansker forventer at renovere badeværelset inden for de næste fem år, viser en undersøgelse, som YouGov har foretaget. Men mange frygter det uoverskuelige renoveringsprojekt.

Frygten for at badeværelsesdrømmen bliver til et byggemareridt, afholder danskerne fra at kaste sig ud i renoveringsprojekter. Men med de rette argumenter kan det sagtens lade sig gøre at aflive myten om det uoverskuelige renoveringsprojekt.

”For relativt få penge og uden besvær kan kunden få et helt nyt badeværelse på bare en formiddag,” forklarer Bent Knudsen, landechef i Geberit Danmark.

Gør en god forretning på kort tid
Et renoveringsprojekt giver installatøren en oplagt mulighed for at sælge nogle bedre og dyrere produkter.

”Flere danskere drømmer blandt andet om et douchetoilet på badeværelset. Vores gulvstående douchetoilet AquaClean Sela kan, i kombination med cisternemodulet Monolith, nemt erstatte et traditionelt toilet,” fortæller Bent Knudsen.

Ny Monolith-cisterne letter installationen
Udskiftningen af et almindeligt toilet til et douchetoilet er gjort endnu nemmere ved hjælp af den nye forbedrede Monolith-cisterne fra Geberit. Det effektiviserer arbejdet for installatøren og gemmer samtidig installationerne af vejen.

Installatøren har et afgørende ord
I undersøgelsen peger 79 procent af danskerne på, at en renovering af badeværelset er for dyrt. Derfor kan det være godt at gøre opmærksom på de mindre omkostningsfulde muligheder.

”For relativt få penge kan kunden eksempelvis få en ny betjeningsplade, som matcher badeværelsets nye stil. Det er en nem måde for installatøren at sælge lidt ekstra,” siger Bent Knudsen.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.063