23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ditlev Berner - Nyt ansigt i PEFC Danmark

PEFC Danmark vil på vegne af bestyrelsen gerne byde Ditlev Berner velkommen i bestyrelsen.

Det er en erfaren herre, som PEFC Danmark byder velkommen. I skoven er det kun bøgetræerne, der har set mere skov end Ditlev Berner. Hans mere end 25 års erfaringer med skovdrift på Holstenshuus vidner om en historie, hvor skovbrug gennem mange år har ændret sig til det mere bæredygtige.

Bæredygtighed og erhverv går hånd i hånd
Med en kandidat fra Handelshøjskolen i Aarhus og erfaringer fra bestyrelsesarbejde i både Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd og Skovforeningen, har PEFC Danmark fået en stærk kandidat, som både kender vigtigheden af at drive forretning og være bæredygtig. Bæredygtighed kan sælges. Det er med god samvittighed, at Holstenshuus i dag drives som bæredygtig forretning, et resultat Ditlev Berner er stolt af.

- Bæredygtigt skovbrug kan drives som en god forretning, og det er et budskab, vi i PEFC Danmark skal have spredt. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med resten af bestyrelsen for at fremme bæredygtigt skovbrug, så PEFC kan fortsætte den positive udvikling. Det er en spændende tid, vi går i møde, hvor skovbrug vil opleve en øget efterspørgsel på PEFC-certificeret træ, fortæller Ditlev Berner.

Alle led skal med i PEFC Danmark
Ditlev Berner er 10. generation, der driver de bæredygtige skove i det sydfynske, men er et vigtigt led i hele PEFCs sporbarhedscertificeringen. Skovene i Holstenshuus er, ligesom de over 250.000 ha PEFC-certificeret skov i Danmark, et skovbrug, som både tager højde for de mennesker, som lever af skoven, og det dyreliv som er så vigtigt at beskytte. Balancen i skoven er vigtig, og her er en PEFC-certificering et vigtigt redskab til at sikre forbrugeren bæredygtigt træ.

- PEFC Danmark står i dag som det stærkeste skovcertificeringsystem i verden, og jeg ser frem til at drage erfaringer af Ditlevs mange års erfaringer med skovbrug, så PEFC Danmark også i fremtiden står stærkt og kan være forbrugernes garanti for bæredygtigt skovdrift, siger Morten Thorøe, sekretariatsleder PEFC Danmark.

Kort om PEFC Danmark
Vi er en medlemsstyret, selvejende og uafhængig juridisk forening, der ejer samt står for udvikling, administration og vedligeholdelse af det danske PEFC certificeringssystem for bæredygtig skovdrift.
Forkortelsen PEFC står for Programme for the endorsement of Forest Certification.
PEFC Danmark er medlem af PEFC International, og den danske PEFC-ordning er godkendt af PEFC international så skovejere og virksomheder certificeret i Danmark kan anvende PEFC-mærket.

For yderlig information kontakt sekretariatsleder i PEFC Danmark Morten Thorøe, mt@pefc.dk, Telefon: 60 60 56 49. Mere information om PEFC Danmark se: www.PEFC.dk



Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.063