23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virksomheder uden for de store byer halter efter

Virksomheder uden for de store byer halter efter virksomheder i de store byer, når det handler om innovation og udvikling.

Spørgsmålet er, hvad der skal til før virksomheder uden for de store byer griber nye teknologiske muligheder til at skabe innovation og vækst.

Et af tidens aktuelle spørgsmål er, hvordan vi får flere virksomheder uden for storbyerne til at arbejde med innovation. Baggrunden for den øgede opmærksomhed på regional videnspredning er, at flere undersøgelser har vist, at virksomheder uden for de store byer generelt set er mindre aktive med innovation, og at de i langt mindre grad bruger højtuddannet arbejdskraft.

Læs mere

Debat på Folkemødet med Ulla Tørnæs om netop dette

Deltager du i årets folkemøde? Og er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi skaber innovation i hele landet så kom og vær med, når vi debatterer, om det er det helt ude i skoven, at innovation foregår i storbyerne?

I debatten møder du forsknings- og uddannelsesminister Ulla Tørnæs (V), folketingspolitiker Jens-Henrik Thulesen Dahl (DF), udvalgsformand for Erhvervs- og Vækstudvalget i Region Hovedstaden, Lars Gaardhøj (S), direktør i Teknologisk Institut, Jane Wickman – samt Louise Riisgaard, Dansk Erhverv og Ane Buch, Håndværksrådet, der deltager med citater i artiklen herover.

Debatten foregår fredag den 17. juni kl. 11.30-12.30, Plads A33 på Danchells Anlæg i ”Grib mulighederne” teltet. Vi håber at se dig! Læs mere om debatten her.

 

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.094