23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Der skal leveres til tiden!

Niels Lundberg er ansat som produktionskoordinator hos Hedema 1. juni. og skal være med til at strømline produktionen gennem effektiv planlægning.

Niels Lundbergs baggrund er en uddannelse som leanmanager, en lean forandringsuddannelse og DI’s lederuddannelse sammen med en uddannelse inden for projektstyring og projektledelse. 

- Lean er rygraden i det, jeg laver, fortæller Niels Lundberg. Der skal være sund fornuft i det hele, så det er strømlinet og giver gode resultater for kunderne. Vi skal levere til tiden og sørge for en fornuftig forventningsafstemning med kunderne. 

Det sørger Niels for gennem optimering af planlægningen hos Hedema: planlægning og koordinering af indkomne ordrer, opfølgning på ordrer og tilpasning. 

Tidligere har Niels været produktionsleder hos Heco International, hvor han var leanansvarlig i en produktionsteknisk afdeling. Oprindelig er han uddannet som maskinarbejder og har en videregående uddannelse som maskintekniker. I alt har han omkring 15-20 års erfaring.

Niels er blot én af mange nye medarbejdere hos Hedema. Maskinfabrikken er netop flyttet til Horsens fra Hedensted og har udvidet kapaciteten og m2 til næsten det dobbelte - og har ansat en del nye medarbejdere.

Læs mere om vækst og nye medarbejdere på www.hedema.dk

Hedema A/S
Vejlevej 158
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20004630
P nummer: 1001823345

Kontaktperson

KA
Kim Andersen
Direktør
kka@hedema.dk

Send til en kollega

0.064