23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klar til Byggevareforordningen (CPR)

Værd at vide om Byggevareforordningen og den nye standard for brandklassificering af kabler

I 2015 blev der publiceret en ny europæisk standard EN50575, som bliver obligatorisk pr. 1/7 2017. Den nye standard stiller krav til brandklassificering og testmetoder for kabler, som anvendes til fast installation i bygninger.

Den europæiske byggevareforordning, også kaldet CPR (Construction Products Regulation), har til formål at sikre oplysninger om ydeevne for produkter, der anvendes i bygninger - f.eks. gulvbelægninger, tagdækninger og andre beklædninger. Dette opfyldes ved hjælp af en harmonisering af reglerne for test og klassificering. Læs mere i vores on-line brochure som du også kan downloade:

I nkt cables egne nordiske laboratorier udvikles, testes og valideres de materialer som vi bruger i vores kabler. I vores laboratorier har vi både kapacitet og kompetence til at gennemføre omfattende brand- og materialetests, noget som vi har benyttet meget i arbejdet med at leve op til de nye krav i Byggevareforordningen.

Vi tester løbende alle vores kabler i egne laboratorier, så du som kunde altid er sikker på at få ”top of class” kabler, der lever op til relevante standarder.

Du kan få meget mere at vide på vores hjemmeside: Værd at vide om Byggevareforordningen og den nye standard for brandklassificering af kabler.

NKT (Denmark) A/S
Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Odsherred Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711548
P nummer: 1002949628

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063