23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du den rigtige handske på dit arbejde?

Teknologien bag arbejdshandsker har udviklet sig enormt gennem de seneste årtier.

Beskyttelse og komfort går hånd i hånd, når du skal vælge en ordentlig handske til en arbejdsopgave. Dog fravælger mange stadigvæk handsker, fordi de ikke føler, at de kommer tæt nok på den ønskede komfort og pasform.

Men med en helt ny generation af montagehandsker får fingerføling og pasform endnu et nøk opad. PPU er en ny miljøvenlig gummibelægning, der er suveræn til greb på fedtede overflader, betjening af touchskærme og arbejde i meget kolde omgivelser. Med PPU kan du komme tæt på arbejdet uden at det går ud over dine hænders sundhed. Og det er vel mere eller mindre det, det hele handler om. I dag skal alting være nemt, når det gælder om at optimere arbejdstid og arbejdssikkerhed. PPU handsken er ekstra åndbar og komfortabel, så du ikke behøver at tage den af så ofte. Det behøver du heller ikke, da den også virker på din smartphone.

Den nye dyphandske med PPU gummi er miljøvenlig og naturlig nedbrydelig, hvilket gør den velegnet til fødevarehåndtering ud over traditionelle montageopgaver og andet manuelt arbejde, der slider på hænderne. Den er fremtidens arbejdshandske for dig og dine kolleger.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.048