23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energioptimering og lysinstallation i Kalkbrænderihavnen

En håndfuld af Høyrup & Clemmensens dygtige elektrikere skal i løbet af sommermånederne renovere og energioptimere 5.000 kvadratmeter i Kalkbrænderihavnen på Østerbro i København.

Den store kontorbygning på Sundkrogsgade er ejet af KLP Ejendomme, som ønsker, at bygningen opdateres med nye tekniske løsninger, bedre indretning og større fleksibilitet. Høyrup & Clemmensen er valgt som underentreprenør på projektet. Arbejdet er allerede i fuld gang..

Energioptimering er stærkt efterspurgt blandt mange af vores kunder. På lang sigt giver det store fordele for kunden og miljøet. Det er de enige i hos KLP Ejendomme.

”På kort sigt er det ikke den billigste løsning, for regningen bliver den samme til vores lejere. De moderne løsninger, som vi nu får installeret, er dog langt mere holdbare og fremtidssikrede end alternativerne. Derfor har vi valgt at få energioptimeret hele fløjen,” siger Søren Risager, der er administrerende direktør for KLP Ejendomme.

Når Høyrup & Clemmensen er færdige på adressen, er al belysning skiftet til LED, da det bruger langt mindre strøm. Derudover implementeres en række andre forbedringer. Blandt andet et energibesparende styresystem.

”Belysningssystemet skal køre på DALI, som er en dedikeret protokol kun til lysstyring. Det betyder, at belysningen bliver zoneopdelt, så eksempelvis de lamper, der sidder tæt på vinduerne, lyser mindre og dermed bruger mindre energi,” forklarer Jesper Andersen, der er projektleder hos Høyrup & Clemmensen.

Arbejdet på Sundkrogsgade er færdigt til september. I øjeblikket er elektrikerne i gang med nedrivning og demontering, hvorefter de går i gang med selve installationsarbejdet.

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948

Send til en kollega

0.078