23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seco lamelvakuumpumper med forlænget service interval

Ny Seco lamelvakuumpumpe & kompressorer med forbedret lamel teknologi. Den nye Seco kommer med de nyudviklet Aerodur 274 lameller af zirkon, som har en forlænget levetid på 300 %.

På de nye tørtløbende Seco lamelvakuumpumper og kompressorer fra Busch, er intervallerne blevet drastisk forøget.

Levetiden for tørløbende lamelvakuumpumper og kompressorer fra Busch er blevet drastisk forøget.
Den oliefri Seco vakuumpumper og kompressorer er nu udstyret med nye og mere effektive lameller som standard. Nyudviklet ”Aerodur 274” som er selvsmørende lameller i zirkon materiale, som gør det muligt at forlænge intervallerne mellem serviceeftersyn mindst tre gange, sammenlignet med traditionelle materialer. Samtidig er modstandsdygtigheden overfor fugt øget, så selv gasser og dampe kan ekstraheres eller komprimeres med en Seco pumpe nu.

Busch tilbyder derfor nu vores Seco tørtløbende lamelvakuumpumper med pumpe hastigheder på 10 til 40 kubikmeter i timen (ved 50 Hz drift), med de længste serviceintervaller på markedet.

Seco serierne fra Busch, er afprøvet i mange håndtering og ”pick and place” applikationer.
Seco pumperne kan bruges under forskellige paknings processer, påfyldning maskiner og pakkemaskiner eksempelvis. Yderligere anvendelsesområder kunne være indenfor medicinsk teknologi, elektroteknik eller fødevareindustrien.

Seco DC-serien (vakuum- og overtryksgenerator), kan genererer et vakuum på -0,6 bar og overtryk på 0,6 bar samtidig, og er specielt designet til transport og forsyning af papir ark til trykkeriindustrien. Seco DC modeller fås i to størrelser med pumpe hastigheder eller volumen flow på 25 og 40 kubikmeter ved 50 Hz drift.

Seco SV serien omfatter vakuumpumper i flere størrelser, med 10, 16, 25 og 40 kubikmeter pumpe hastigheder i timen (ved 50 Hz drift), og med ultimative tryk fra 120 til 150 mbar. Seco SD serien består af de samme intervaller for almindelige kompressorer, og skaber overtryk på 0,6 bar.

De nye effektive zirkon lameller, Aerodur 274, kan fås til alle modeller af Seco SV, Seco SD og Seco DC serierne. Operatører af pumperne kan sagtens selv stå for udskiftning selv.

For at læse mere om Seco serien tryk her
Skrevet af Busch Vakuumteknik

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.078