23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vidste du, at vi dækker alle behov?

Løwener leverer og servicerer Goupil elektriske køretøjer, der er designet til regelmæssige stop og start i byer, parker og industrier.

Goupil er Europas største producent af el-køretøjer til kommunal og industriel brug, og det eneste el-køretøj, der fra starten med inspiration fra gaffeltruckteknologien blev designet med elektrisk drivkraft. Batterierne er yderst robuste og bygget til at modstå intensiv brug op til 120 km pr. dag.

DÆKNING AF STORT SET ALLE BEHOV MED 25 VARIANTER
Goupil elektriske køretøjer leveres i op til 25 forskellige udgaver, afhængigt af behov og brug. Typiske områder er til vedligeholdelsesarbejder af park og vej, vejspuling, affaldshåndtering, transport af varer, intern logistik samt indenfor facility management.
Goupil G3 leveres i op til 25 varianter, herunder bl.a. som pick-up, med tiplad, som kassevogn eller canvasvogn, med fryseboks, med affaldscontainer, med vandingsaggregat, med højtryksspuler samt i kombinationer af ovennævnte.

ROBUST OG PÅLIDELIG
Med innovativt design og robust konstruktion kan Goupil G3 transportere op til 700 kg samt trække op til 3 tons. Den leveres med 2 års garanti og kræver et minimum af vedligeholdelse. Den er yderst enkel at servicere, og batteriet kan oplades med en standard 220V/16A tilslutning. Batteriet leveres i flere udgaver – med hele 4 års garanti/ 1500 opladninger.

KOMPAKT OG BRUGERVENLIG
Med en bredde på kun 1,1 m og en venderadius på kun 3 m er Goupil G3 pr. definition særdeles velegnet til bymæssig kørsel. Den er let at manøvrere rundt i kringlede eller smalle passager og sikrer, at der er arbejdsro uden forstyrrelser for trafikken. Goupil fås med to akselafstande.

MILJØVENLIG OG STØJFRI
Goupil G3 udleder 0 gram CO2 og er derfor 100% miljøvenlig. Herudover er den helt støjfri, hvilket giver perfekte arbejdsbetingelser tidligt om morgenen for afhentning af skrald, vandingsopgaver, højtryksspuling, transport af varer etc.

EKSTREM ØKONOMISK I DRIFT
Et 100% elektrisk køretøj som Goupil G3 forbruger som bekendt ingen brændstof, og elforbruget er så lavt som ca. kr. 15,- pr. 100 km.

UDGAVE I HYBRID – MED ENDNU STØRRE RÆKKEVIDDE
Har man behov for endnu større rækkevidde op til 400 km pr. dag, leveres en hybridudgave G5. Denne foretrækkes oftest, når der er større afstande mellem byer og/eller arbejdssteder, hvor man med fordel kan anvende alm. brændstofmotor og elektrisk drivkraft i de mere befolkningstætte områder.

SAMME PRINCIP
Alle Goupil køretøjer er bygget efter samme princip. Når du anskaffer en Goupil, skal du blot tage stilling til indretning og motortype (100% el) eller hybrid (el/benzin). Alle versioner kan leveres med et bredt program af ekstraudstyr – automatisk parkeringsbremse, antipunktering m.v.

For mere information kontakt Henning Stampe på mobil nr. 4064 3010 eller hs@loewener.dk

 

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Kontaktperson

DW
Didde Welander
Marketingansvarlig
+45 43200424 dw@loewener.dk

Send til en kollega

0.047