23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Softcontrol Cleverhouse lancerer styring af multisplit varmepumper

Flere inderdele tilsluttet en varmepumpe giver bedre indeklima


Luft/Luft varmepumper er efterhånden ved at være standard i mange sommerhuse, samt privatboliger. Varmepumperne giver ved korrekt dimensionering og rådgivning  ejerne billig opvarmning, men desværre kun i et enkelt rum. Skal varmen flyttes til andre rum, er det ved at lade døren stå åben, eller alternativt ved mekanisk ventilation.

Til større kontor landskaber har multisplit varmepumper været anvendt gennem længere tid, men på grund af prisen er der ikke slået igennem til privat boliger. Dette har Kuafu Aps og Softcontrol Aps reageret på. Softcontrol Aps  har nu lanceret en intelligent varmestyring af multisplit varmepumper. Konceptet indgår som en del af Cleverhouse konceptet hver der er udviklet en controller som styrer varmepumpen. Den nye controller kan selvfølgelig også styre de traditionelle luft/luft varmepumper.

Til styring af multisplit varmepumper er controlleren pt. kun kompatibel med multisplit varmepumper fra Technibel (En del af Nibe koncernen, Vølund i Danmark) Varmepumperne forhandles af Kuafu aps (www.kuafu.dk) og det samme gør Cleverhouse controlleren.

Med en multisplit varmepumpe menes der, at en udedel kan tilsluttes flere inderdele således at der gives mulighed for at styre rummene individuelt. I standard serien fra Technibel kan der tilsluttes op til 4 inderdele på en udedel, hvilket betyder at temperaturen kan styres individuelt i op til  fire rum.

Læs mere om Cleverhouse på www.softcontrol.dk

Softcontrol A/S
Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34087245

Kontaktperson

KJ

Send til en kollega

0.05