23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Siedle Basic - Den nye standard

En ny designlinje supplerer sortimentet af svartelefoner. Siedle Basic er den nemme vej til at opnå den typiske Siedle-kvalitet.

Helt nyt. Helt Siedle.

Siedle Basic tilbyder Siedle-kvalitet uden kompromisser. Overførselskvaliteten fra audio-svartelefonen er den bedste blandt alle højttalende svartelefoner; video-svartelefonens billedkvalitet er ikke dårligere end de dyre modellers.

Basic-enhederne er 100% svartelefoner til In-Home-bussen. Ibrugtagningen foretages automatiseret med Plug+Play. Svartelefonerne og deres dele har en meget solid, mekanisk konstruktion, som kan repareres og udskiftes.

Nem og kompakt

Basic-stationerne kan klare sig med to taster med dobbeltfunktioner, disse dækker de vigtigste funktioner: Besvarelse af opkald, døråbning, sluk for lyd og tænd/sluk for lys eller andre funktioner.

Siedle Basic er decent og lige så stor, som den optimale funktion kræver det. Finesser som de skrå sidevægge forstærker indtrykket af lethed. Siedle Basic fås kun i signalhvid (RAL 9003).

Mål audio-svartelefon: 79 x 133 x 23 mm
Mål video-svartelefon: 135 x 115 x 23 mm

Nem montage og ibrugtagning

Under udviklingen af Basic var et mål særligt vigtigt: Håndværkeren skal have så lidt arbejde som muligt. Resultatet kan man virkelig vise frem: Frembygningsmontagen er nem og hurtigt gennemført. Ibrugtagningen foretages automatiseret med Plug+Play.

 Montage:

Siedle Nordic A/S
Avedøreholmen 96-98
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31601207
P nummer: 1014571163

Send til en kollega

0.063