23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ledernetværk til intropris

Udvikling og sparring på ledelse

Ledelse kan være en ensom opgave - især hvis man er alene om ledelsesopgaven eller primært bruger sine ledelseskolleger til sparring om den daglige drift.

I CRECEA oplever vi, at der er mange ledere, som efterspørger sparring med ligestillede, og derfor tilbyder CRECEA nu et ledernetværk, hvor du som leder har mulighed for at drøfte konkrete dilemmaer fra din egen hverdag med andre ledere, og lade dig inspirere af andre lederes praksis. Samtidig vil der hver gang I mødes være mulighed for at få noget fagligt nyt med hjem.

Du vil have mulighed for at påvirke, hvilke emner der tages op, ligesom du naturligvis selv afgør, hvad du ønsker sparring på. I CRECEA ledernetværk er det faglige indhold tilpasset dine behov.

Med CRECEA ledernetværk får du:

  • 6x3,5 timer hvor du får mulighed for at lære 4-5 andre ledere at kende
  • En erhvervspsykolog fra CRECEA som til hver gang har et oplæg med, der kan være afsæt for jeres drøftelser
  • Muligheden for at sparre med andre ledere i et miljø, hvor der er tid og rum til at være nysgerrig på hinandens dilemmaer og udfordringer
  • Mulighed for at få faglige indspark omkring det at være leder
  • Redskaber til at holde dig ajour med den nyeste viden inden for ledelse og psykisk arbejdsmiljø
  • En mulighed for at få professionelle og fagligt dygtige mennesker omkring dig, som du eventuelt efterfølgende vil kunne sparre med

Vær den første til at deltage i CRECEA Ledernetværk
Da ledernetværket er en helt ny mulighed i CRECEA, byder vi det i første omgang ud til udvalgte personer, som vi forestiller os kunne have interesse i at deltage. Det gør vi til en introduktionspris.

Indtil 31. juli kan du komme med i netværket for 7.500 kr. ekskl. moms. Normalprisen er 8.800 kr. Du sparer altså 1.300 kr.

Kontakt
Hvis du er interesseret i at deltage i netværket eller interesseret i at blive ringet op for at få mere at vide om netværket, så kontakt erhvervspsykolog Tine B. Grynnerup på tbg@crecea.dk, som du også vil møde i netværket, eller kontakt CRECEAs ledende psykolog Rikke Brix på rib@crecea.dk.

Og husk der er kun 6 pladser i en netværksgruppe – ellers får man nemliikke det maksimale ud af det. og introduktionsprisen gælder kun indtil 31. juli 2016.

Datoer du skal reservere
Ledernetværket er tidsbegrænset til 6 måneder for at sikre fremdrift og engagement.
Datoerne er: 4/10, 1/11 og 6/12 2016 samt 3/1, 7/2 og 7/3 2017
Sted: Kongsvang Allé 25, 8000 Aarhus C

CRECEA A/S
Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62357711
P nummer: 1002151684

Send til en kollega

0.046