23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cubo Arkitekter og Project Services, Symetri indgår aftale om cloud løsningen BIMeye

Cubo Arkitekter A/S har indgået aftale med Symetri om brugen af BIMeye app’en Requirement Manager i opførelsen af stort nyt gymnasium ved Viborg Station; Midtbyens Gymnasium.

Sammen med en række underrådgivere, som Møller & Grønborg A/S, ISC Rådgivende Ingeniører A/S, Dansk Energimanagement & Esbensen A/S samt specialkonsulenterne Frie Jernbanekonsulenter og Niras, har Cubo Arkitekter vundet projektkonkurrence for nyt gymnasium og banebro i Viborg Baneby.

Når projektet igangsættes bliver det med BIMeye’s database løsning som cloudbaseret platform for dele af projektets kommunikation. Ifølge Auðunn P. Reynisson, IKT ansvarlig hos Cubo Arkitekter, ser man frem til at få øget overskueligheden i det nye store projekt ved hjælp af BIMeye;

”Nøgleordene for en succes med løsningen er at den er overskuelig, let og læsbar”, siger han.

Med henblik på sigt at udvide brugerfladen og tidsperspektivet, er der aftalt en kort ’proof of concept’ periode. Projektgruppen har indgivet en række krav og ønsker til løsningen, og får i perioden mulighed for at udnytte fordelene af appen, BIMeye Requirement manager

Det samlede projekt har en byggesum på ca. 250 mio. kr. Projektet består af to adskilte projekter, der er tæt sammenflettede og afhængige af hinanden i både planlægningen og udførelsen: 

Nyt gymnasium på i alt ca. 13.000 m2 opføres af Mercantec på en grund ved Viborg Station.

Gymnasiet skal rumme ca. 1.200 studerende og 130 medarbejdere.

Banebroen: En stiforbindelse på ca. 270 meter, som skal skabe en kobling over jernbanen for fodgængere og cyklister fra midtbyen til en sydligere bydel, der de kommende år udvikles under overskriften Viborg Baneby. 

Gymnasium og banebro skal være klar til indflytning og ibrugtagning i fjerde kvartal 2018.

Vil du vide mere om hvordan du håndterer IKT og kravspecifikationer på en effektiv måde, da kontakt Symetri og hør mere om BIMeye.

Du er velkommen til at ringe til os hos Symetri, og få et uforpligtende informationsmøde sat op med vore eksperter omkring jeres muligheder for at drage fordel af cloud løsning BIMeye.

Ring

70 10 71 10.

eller 

+46 31 703 23 53

og spørg efter Mats Persson, Tue Egebak eller Henrik Munk Madsen.

 

 

 

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.078