23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Roxtec udvider i Holland

Leverandøren af løsninger til kabel- og rørtætninger, Roxtec, har overtaget Roxtec BV fra Arie Sturm og Wim Jansen. Roxtec BV, med 13 medarbejdere, har været gruppens distributør i Holland siden 1994.

Roxtec BV har gennem årene udviklet en stor erfaring og omfattende kunderelationer i brancher som skibsbyggeri, vindenergi, naturgas, telekommunikation samt procesindustrien. Overtagelsen styrker Roxtecs globale tilstedeværelse, som nu omfatter i alt 26 helt ejede salgsselskaber.

"Roxtec BV har været en meget succesfuld distributør af kabel- og rørgennemføringer fra Roxtec. Efter 22 års godt samarbejde mellem vores globale organisation og det lokale team i Holland er vi nu i stand til at udvikle vores tjenester på en fuldt integreret måde. Jeg kan også med glæde annoncere, at Arie Sturm og Wim Jansen, som sammen med deres team har opbygget virksomheden, forbliver som administrerende direktører," siger Mikael Helmerson, CEO for Roxtec.

"Integrationen giver Roxtec BV mere kraft til at styrke positionen i Holland med en endnu bedre teknisk opbakning og support, hvilket er godt for både eksisterende og fremtidige kunder" siger Arie Sturm, som sammen med Wim Jansen er en af de to administrerende direktører for Roxtec i Holland.

Roxtecs omsætning i regnskabsåret 2015/2016 var EUR 195 mio., og antallet af medarbejdere var 720.

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078