23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skandinavisk samarbejde højner sikkerheden hos virksomheder, der arbejder med kemi

Samarbejdet mellem den norske virksomhed Proactima og Bureau Veritas HSE betyder, at industrier, samfund og virksomheder kan have en 360 ͦ håndtering af deres kemikalier.

”Vi vil med denne aftale bygge videre på og udvikle det samarbejde vi har haft i flere år mod fælles kunder inden for olie- og gassektoren”, udtaler Claus Amstrup Poulsen, Key Account Director hos Bureau Veritas HSE. Nu formaliseres samarbejdet og kommunikeres med fælles front med henblik på at kunne hjælpe et bredt udsnit af sektorer med alle facetter inden for kemikaliestyring.

Ifølge daglig leder i Proactima AS, Hermann S. Wiencke, koster manglende kemikaliestyring samfundet og industrien milliarder af kroner hvert eneste år. Penge som især en presset olie- og gasindustri gerne vil holde i egne rækker.

Kort om samarbejdet
Proactima bidrager med værktøjer til kemikaliestyring (PCMS) og risikovurdering af arbejdet med kemikalier (ChemiRisk) samt konsulentydelser inden for arbejdshygiejne og arbejdsmiljø. Bureau Veritas HSE supplerer med softwareløsningerne CHESS (Chemical, Health, Environmental, Safety System) og DGdoc (Dangerous Goods Documentation). De to virksomheders ydelser gør tilsammen, at kunderne kan reducere udgifterne til anskaffelse og håndtering af kemikalier, risikovurdering og opbevaring af kemikalierne. Og frem for alt betyder det, at risikoen for at yde skade på miljø og mennesker mindskes.

Kontaktperson hos Bureau Veritas HSE:
Teis Dalgaard +45 4150 0001

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Signe Dahl
Marketing Team Leader
+45 20761379 signe.dahl@dk.bureauveritas.com

Send til en kollega

0.125