23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO vinder 'Oscar of Design'

Den 4. Juli 2016 afholdtes den officielle Red Dot Design prisoverrækkelse i Aalto Theater i Essen, Tyskland. Det er en af de mest prestigefyldte priser indenfor design som gives hvert år til virksomheder, som sætter nye standarder indenfor design.

Den internationale jury er ansvarlig for overrækkelse af prisen til fremragende præstationer. FAKRO som netop er kendt for innovative og funktionelle produkter har netop modtaget denne pris for det moderne fladtagsvindue, DEF DU6. Dette produkt sælges ligeledes på det danske marked og efterspørgslen er støt stigende.

“Vi følger de trends der er indenfor konstruktion og industrielt design. FAKRO er indehaver af mere end 140 patenter og vi er samtidig opmærksomme på, at den moderne forbruger efterspørger produkter der både er funktionelle og har høj æstetisk værdi,” fortæller en stolt Waclaw Majoch, FAKRO Design Team Manager.

Red Dot Design prisen har eksisteret i mere end 60 år. Gunnar Pischer, Distribution Specialist og Architect Advisor, understregede i sin tale, at FAKRO teamet ved at benytte fladtagsvinduet DEF DU6 formår at tage et gigantisk skridt indenfor produktdesign og kombinerer en ekstraordinær høj kvalitet med æstetik.

Se mere på fakro.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.078