23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til PostNord Danmark Rundt med RIWAL

Danmarks største idrætsbegivenhed, cykelløbet PostNord Danmark Rundt, afvikles i disse dage og RIWAL DANMARK er i år sponsor for løbets gule pointtrøje.

I den forbindelse afvikler RIWAL DANMARK en lang række arrangementer for firmaets samarbejdspartnere - blandt andet vil enkelte af disse som "Sportsdirektør for en dag" få lejlighed til at opleve dramaerne på landevejene på allernærmeste hold fra passagersædet i RIWAL PLATFORMs følgebiler.

På 1. etape fik Erik Gammelgaard fra Pro Montage i Sunds og Ole Nielsen fra Brunsgaard i Herning en oplevelse, de sent vil glemme.

"Det at sidde i sportsdirektørens bil giver en helt anden intens fornemmelse, end for eksempel at se løbet på tv. Man er helt tæt på og fornemmer klart, hvilken enorm indsats rytterne leverer," siger herningenseren Ole Nielsen, der selv er motionscyklist i sin fritid.

Det er Erik Gammelgaard også og han var i bogstaveligste forstand med helt fremme på 1. etape.

"Jeg sad i sportsdirektør René Jakobsens bil og fulgte Jonas Aaen på hans udbrud over 150 kilometer. Og selv om vi vidste, at feltet ville hente dem på et tidspunkt, kan man ikke undgå at sidde og bede til, at det holder hele vejen hjem. En forrygende oplevelse."

RIWAL DANMARK fortsætter sine arrangementer ugen ud og der er stadig mulighed for at se opløbene i Vejle fradag, Nyborg lørdag og på Frederiksberg søndag fra den populære SKYBAR, der er hævet 20 meter over jorden tæt på målstregen i den tre byer.

RIWAL DANMARK ser gerne så mange kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og andre interessenter som muligt til arrangementerne. Skulle det have interesse eller ønsker du yderligere information, så kontakt Jakob Udesen, Marketing Manager hos Riwal, på jakob.udesen@riwal.com.

 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.047