23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Her er den nye RAIS Visio 2:1!

Med en Rais Visio 2:1 kan man skabe en fantastisk sammenhæng mellem rum - eller mellem vægge, der skiller større lokaler.

Man opnår at kunne se fra det ene rum til det andet - eller på tværs af fx køkken-alrum-stue. RAIS Visio 2:1 er så godt som usynlig. Når der er tændt op, ser man på tværs af rummene gennem flammer!

De store glasflader i RAIS Visio 2:1 sætter en streg under denne oplevelse. Også fordi den så effektivt holder ruderne rene. Dertil kommer en god og behagelig varme.

Det brede design giver altså en god visuel effekt - men bemærk, at den slanke opbygning gør, at den reelt kan indpasses uden at man skal etablere meget kraftige vægge.

Selve ovnen er så godt som usynlig. Og det helt særligt elegante er, at man åbner Visio ved at skyde glaslågen opad. Designet og hæve-sænke-systemet giver den et meget stilfuldt præg, ja en raffineret ovn at se på og betjene – en fornøjelse i hverdagen.

Her taler vi om ”ild på første klasse”! Vi har store forventninger til denne ovn. Og vi er sikre på, at også arkitekter og fagfolk der indretter boliger, vil få smilet frem når de opdager, hvad denne indsats kan gøre for en bolig.

RAIS a/s
Industrivej 20, Vangen
9900 Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25195612
P nummer: 1001580195

Kontaktperson

ACW
Ann Charlotte Wellejus
Marketingchef
+45 96211106 acw@rais.dk

Send til en kollega

0.066