23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny medarbejder i Koncept Marketing

Koncept Marketing opgraderer medarbejderstaben med Maja Grønby – en skarp hjerne med solid erfaring indenfor byggebranchen.

Maja Grønby kommer fra en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder, MT Højgaard, hvor hun i 7 år har varetaget stillingen som kommunikationskonsulent. I Koncept Marketing får Maja både ansvaret for vores PR-afdeling og for udvikling og implementering af strategier og markedsføringsplaner i ind- og udland.

”Koncept Marketing og Maja Grønby er et perfekt match. Majas specialiserede PR og marketingkompetencer indenfor byggebranchen vil med garanti komme vores kunder til gode og få stor værdi for os i vores daglige arbejde.”, lyder det fra indehaver af Koncept Marketing, Anette Maria Christensen.

Koncept Marketing har siden 2010 bygget og styrket brands for virksomheder med speciale indenfor byggebranchen. Virksomheden øger kendskabsgraden gennem kontinuerlig branding. Med fokus på virksomhedsidentitet, differentiering og strategisk branding gennem synlighed i byggemedierne, opnår virksomheder højere kundeloyalitet og er mindre sårbare i et prispresset marked.

Vi hilser Maja Grønby om bord og glæder os over opgraderingen.
Læs mere om Koncept Marketing her!

Koncept Marketing
Sluseholmen 8A
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32958249
P nummer: 1016151390

Kontaktperson

Anette Maria Christensen
Direktør
+45 60229394 anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.062