23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Coromatic sikrer driften af SEB’s nye kontor i Arenastaden

Coromatic kommer til at sikre strømforsyning, nødstrøm og datakommunikation i SEB’s nye kontor, som i øjeblikket er under opførelse i Arenastaden i Solna uden for Stockholm.

 Inden aftalen vil Coromatic, den førende leverandør af kritiske infrastrukturløsninger, designe, bygge og vedligeholde infrastrukturen i det nye kontorhus med SEB’s moderne, digitale bankforretning.

Med flytningen, som er en af de største kontorflytninger i Sverige indenfor de sidste 10 år, vil banken samle 4.400 medarbejdere, som tidligere har arbejdet på selskabets kontor på Sergels Torv og Magnus Ladulåsgatan i det centrale Stockholm og Rissne lige uden for Stockholm. Den nye kontorbygning i Arenastaden, der dækker et areal på 100.000 kvadratmeter, vil være klar til indflytning i foråret 2017.

– Som en af Sveriges største banker, og en bank, der er i front, når det kommer til digital udvikling, har SEB meget høje krav til strømforsyning og datakommunikation. Det faktum, at Coromatic er blevet udpeget til at sikre tilgængeligheden af SEB’s virksomhedskritiske infrastruktur er meget opmuntrende, og den bedste påtegning vi kan få, slutter Thomas Wunger, Country Manager Sverige Coromatic.

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30243005

Send til en kollega

0.047