23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom og mød Symetri på årets Bips Konference d. 19. september på Nyborg Strand

Vi har en stor stand i år, og vi har indlæg sammen med vores kunde C.F. Møller i Softwaretimen

Årets bips konferencen 2016 bliver afholdt den 19. september på Nyborg Strand og har fokus på BIM i processen.

Symetri deltager med både stor stand og har et indlæg med i SOFTWARETIMEN kl. 14.20 sammen med vores kunde C.F. Møller A/S, der har en superspændende kundecase med fra en stor dansk virksomhed.

Byggebranchens behov for effektiv og kvalitetssikret datahåndtering af en bygnings livscyklus (Building Lifcycle Management) er stort. Arkitektfirmaet C.F. Møller A/S har formuleret en meget ambitiøs strategi for, hvordan deres BIM-projekter vil blive gennemført i fremtiden.

C.F. Møller har arbejdet med BIM-software siden byggeriet af Akershus Universitetshospital i Oslo i 2004, og i dag er alle tegnestuens projekter baseret på BIM. De identificerer alle byggekomponenter med koder, hvilket gør det muligt at strukturere projekter mellem mange forskellige databaser på tværs af aktører og parter i byggeprocessen.

Kom og lyt til Jan Bundgaard, der er BIM-ansvarlig hos C.F. Møller, når han fortæller om, hvordan de arbejder på at introducere en ny BIM informationsstruktur, som understøtter denne måde at arbejde på. Jan Bundgaard vil vise, hvordan strukturen giver mulighed for at dele al information i et fælles netværk, og hvor i dette ’big picture’ han ser, at BIMeye fra Symetri passer ind.

Meld dig til her og kig forbi vores stand og mød vores team samt vores kunde C.F. Møller.

Vi ser frem til at møde dig.

Med venlig hilsen
Symetri A/S

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047