23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frederiksberg har fået et nyt flot plejehjem - hør arkitekten fortælle om projektet i ny video

Nohrcon har været ude at filme Akaciegården på Frederiksberg - et nyt flot plejehjem, der sætter barren højt for fremtiden. Hør arkitektens oplevelse af projektet.

Det nye plejehjem, Akaciegården, på Frederiksberg er bygget op som en kompakt figur, som opbrydes i mindre arkitektoniske enheder. Således sikres korte afstande mellem enhederne og samtidig bevares en høj grad af særpræg og karakter i de enkelte bogrupper såvel som i de enkelte boliger.

Den centrale placering af servicefunktioner på boligetagerne fungerer optimalt med nærhed og korte afstande til kolleger og beboere. Etagerne bliver bundet sammen til én enhed med nærhed og hjemlighed til følge, og de snoede forløb er med til at af-institutionalisere plejehjemmet.

I stueetagen samles de udadvendte funktioner omkring et livligt og varieret ’strøg’, og etagens enkeltdele synes at understøtte hinanden og give en livlig og inviterende stemning. Caféen vender mod syd, og haven og træningstrappen rammer fint ned i etagens midte. Terapi- og aktivitetsrum vender mod gaden og kan kobles til den vestvendte gårdhave.

Hør arkitekt Mads Thorup fra Force4 Architects fortælle om byggeriet i videoen ude til højre.

OBS: Husk at du kan se nyt spændende plejeboligbyggeri på Nohrcon's "Studietur til nye og ombyggede plejeboliger i Københavnsområdet" d. 8. november som en del af vores årlige konference Byggeri af fremtidens plejebolig.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.078