23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udstillings container

Skanderborg Kommune havde et ønske om, at synliggøre sig og komme i dialog med kommunes borger. Løsningen skulle være fleksibel, flytbar og kunne anvendes til andre events.

Udstillingscontainer

 Kunden Udfordring:: Skanderborg Kommune havde et ønske om at synliggøre sig selv i kommunen og ønskede i den forbindelse et udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne. Samtidig skulle løsningen være fleksibel, flytbar og kunne anvendes til lokale events. I den sammenhæng blev containeren, der er døbt ”Fællesskabsvognen” blandt andet brugt i forbindelse med Smukfest, hvor gæsterne kunne slappe af loungemøbler foran containeren.

 En container løsning er smart fordi: DC-Supply leverede en specialbygget container, der blev konstrueret i tæt samarbejde med kunden. Indretning og opbygning blev lavet så fleksibelt som muligt således containeren kan anvendes bredt og i forskellige sammenhænge.

 Yderligere specifikation: Løsningen er opbygget i en 20’ sidedørs container der er blevet isoleret, fået monteret el samt et glas/dørparti. Containeren har bibeholdt sine originale sidedøre således den kan lukkes når den ikke er i drift.

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078