23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tidligere Willis-direktør skal gøre PR-bureau mere kendt

Poul Ørum tilknyttes PR- og kommunikationsbureauet Grønbech ApS som chefkonsulent. I sin funktion hos Grønbech skal Poul Ørum medvirke til at styrke bureauets egen markedsføring, salg og videre udvikling.

Grønbech har specialiseret sig i at gøre mindre og mellemstore virksomheder samt brancheorganisationer mere kendte og anerkendte, så de opnår større forretningsmæssig succes og gennemslagskraft. Det gør Grønbech ved at fortælle kundernes gode historier i markedsføringen, PR, på web og sociale medier.

Grønbech har snart ni års fødselsdag og beskæftiger foruden Poul yderligere ni mennesker. Bureauet har især fokus på at forstå kundernes forretning samt tilbyde og gennemføre netop den kommunikation, som gavner kundernes forretning allermest.

”Vi har valgt at arbejde sammen med Poul, fordi han forstår og værdsætter den forretningsmæssige værdi, som vores PR og markedsføring tilbyder kunderne,” siger bureauets ene ejer og direktør, Susanne Lindø Grønbech og uddyber:

”Da jeg mødte Poul første gang, sagde han, at alle virksomheder har brug for ”en Grønbech”. På det tidspunkt havde han set resultatet af vores PR og markedsføring i flere virksomheder, hvor han sad i bestyrelsen eller var involveret som rådgiver. Derfor er jeg glad for, at han nu vil bruge sine kompetencer og nogle af sine kræfter på at hjælpe os med Grønbechs videre udvikling.”

Poul Ørum er bosat i Hellerup. Han har en baggrund som civilingeniør og har tidligere bl.a. været direktør og ansvarlig for ejendomsdivisionen i forsikringsmæglervirksomheden Willis I/S gennem 21 år.

”Min mangeårige erfaring indenfor virksomhedsledelse, forretningsudvikling og salg bruger jeg til at være med til at styrke Grønbechs egen profilering og salg. Konceptet er rigtigt godt. Det skal bare gøres meget mere kendt, og den opgave kan jeg helt sikkert løse sammen med Grønbechs dygtige kommunikationsfolk,” forklarer Poul Ørum.

Grønbech holder til i Dragør, men arbejder i hele landet og de skandinaviske lande med PR og markedsføring for ambitiøse kunder inden for byggeri, anlæg, byggevarer, velfærdsteknologi, industri og logistik, uddannelse og kultur/fritid. Kundelisten, som tæller mere end 40 aktive kunder, indeholder bl.a. Skou Gruppen, fischer A/S, Andelslandsbyen Nyvang og Købersmægler.dk samt Forum for Sygehusteknik og Arkitektur og sammenslutningen hf2net.dk.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.047