23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erenfred Pedersen A/S fejrer 50 års jubilæum

Erenfred Pedersen A/S fejrer 50 års jubilæum. Læs om udviklingen og find ud af, hvornår vi holder Åbent Hus. :-)

1966
I år er det 50 år siden, at EP slog dørene op til, hvad der skulle vise sig at blive en landsdækkende butik med markedets måske bredeste sortiment af entreprenør- og industrimateriel samt kapacitet til at håndtere alle former for forespørgsler inden for værktøj, materiel og maskiner til bygge- og anlægsbranchen.

Fundamentet til butikken blev grundlagt af den ambitiøse Erenfred Pedersen, der som selvstændig startede med salg og service af det svenske brand Atlas Copco tilbage i 1966. I 1982 tog 2. generation over med Søren Brinkmann-Pedersen i spidsen, og tankerne om at være en landsdækkende forretning blev en realitet med købet af Dansk Wimex i København i 1989.

Gennem årene er EP, som virksomheden kaldes i daglig tale, ekspanderet massivt. Dette ses blandt andet i produktsortimentet, hvor EP er eneforhandler af hele 19 brands i Danmark. I dag består produktsortiment dermed alt fra tommestokke og håndværktøj til gravemaskiner, asfaltudlæggere og andre større entreprenørmaskiner samt alt det midt imellem. Geografisk har den lokalt forankrede butik vokset sig til at være landsdækkende og beskæftiger hele 52 fuldtidsansatte.

Udover rådgivning og salg som nøgleord udgør service ligeledes en stor del af forretningen. Med landsdækkende servicecentre tilbyder EP service, reparation og teknisk hjælp af entreprenør- og industrimateriel, både i felten og på eget værksted.

2016
I dag er det brødrene Thomas og Martin Brinkmann-Pedersen, der udgør ledelsen og dermed den 3. generation af den familieejede virksomhed. Thomas og Martin har store ambitioner, hvilket afspejles i de visioner og mål, som er sat for fremtiden. Her er målet ikke blot på at tilbyde og servicere produkter, men også at være den bedste og mest foretrukne leverandør til bygge- og anlægsbranchen. Dette ses blandt andet i den ny webshop, www.ep.dk, og en forbedret IT-infrastruktur til gavn for både kunder og medarbejdere.

3 x Åbent Hus
I anledningen af 50 års jubilæet slår Erenfred Pedersen A/S atter dørene op og byder indenfor til tre store Åbent Hus-arrangementer med både jubilæumstilbud, lækker mad og konkurrencer med flotte præmier.

Kom endelig forbi:

  • D. 8. september – Åbent Hus, Rebslagervej 7, Aalborg
  • D. 14. september – Åbent Hus, Albuen 22, Kolding
  • D. 21. september – Åbent Hus, Baldersbuen 26, Hedehusene
Erenfred Pedersen A/S
Rebslagervej 7
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16731803
P nummer: 1002983719

Kontaktperson

Julie Aaen Kjelgaard
E-business
jak@ep.dk

Send til en kollega

0.047