23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Teknikentreprise i Køge Kyst

GK har lavet aftale med Brdr. Pedersen om teknikentreprise på 6 byggefelter i Køge Kyst området.

Bredt sammensat opgave i et større butiksområde i Køge
I begyndelsen af 2016 gik TK Development i gang med at opføre et større butiksområde lige syd for Køge Station. De seks nye bygninger får en central placering i Stationsområdet, hvor de kommer til at ligge er omkring første del af det nye indkøbsstrøg, Rådhusstræde, samt et helt nyt Stationstorv.

Bygningerne kommer bl.a. til at rumme hovedparten af Stationsområdets mange nye butikker. Tre af bygningerne får desuden boliger oven på butikkerne, mens de tre andre får kontorerhverv – og bygningerne bliver alle med grønne taghaver, hvoraf tre bliver med offentlig adgang.

Byggeriet vil efter planen stå færdigt i løbet af efteråret 2017.

De nye butikker indgår i det samlede detailhandelsprojekt, som er solgt til ejendomsselskabet Citycon, der således overtager drift og udlejning, når bygningerne er opført. Der er indgået lejeaftaler for hovedparten af de nye butikker.

Se mere på www.koegekyst.dk
  

GK bidrager på 6 byggefelter i Køge Kyst området.
GK Danmark A/S har indgået aftale med Byggefirmaet Brdr. Pedersen A/S om 6 byggefelter i Køge Kyst. GK skal lavere Ventilation, VVS og sprinkler på 6 byggefelter i Køge Kyst i Stationsområdet.GK forestår projektering af Ventilation og sprinkler. GK's opgave er fordelt på hhv 24 butikker, 27 boliger og 6 erhvervskontorer samt H&M og fitness.


Køgekyst projekt - 6 byggefelter
Bygherre: TK Development
Arkitekt: Årstiderne
Ingeniør: Sweco Danmark
Totalentreprenør: Brdr. Pedersen
Teknikentreprenør: GK Danmark

Læs mere om GK her

GK Danmark A/S
Ørbækvej 268C
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14306048
P nummer: 1000718341

Send til en kollega

0.078