23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SICK integrerer Halcon billedbehandling i sine visionkameraer

SICK og MVTec Software har arbejdet sammen inden for industriel billedbehandling siden 2010. Ud over sine egne algoritmer, vil SICK nu bruge HALCON billedbehandlingsbibliotek til visionsensorer, 3D kameraer samt visionsystemer i fremtiden.

SICK AG og MVTec Software GmbH har arbejdet sammen inden for industriel billedbehandling siden 2010. Ud over sine egne algoritmer, vil SICK nu bruge HALCON billedbehandlingsbibliotek til visionsensorer, 3D kameraer samt vision systemer i fremtiden. Begge virksomheder er markedsledende inden for deres respektive områder, og håber at kunne bruge deres samlede viden til at få del i den kraftige vækst på markedet for billedbehandling.
 

>> Hidtil har samarbejdet mellem de to selskaber været begrænset til 3D kameraer, men det vil nu blive udvidet til at omfatte forskellige sensorer i vision- programmet. "HALCON er en højtydende software til billedbehandling," siger Detlef Deuil, produktchef i 2D Vision & billede-baserede kodelæsere. "For systemintegratorer vil det blive meget nemt at bruge billeddata af høj kvalitet og gennemføre omfattende visionløsninger. Vores kunder i de forskellige industrisektorer drager fordel af denne lethed, hvormed HALCON kan integreres i SICK visionprodukter. "
"Vi er glade for, at SICK har besluttet at bruge den højtydende funktionalitet HALCON har til en bredere produktportefølje," tilføjer Johannes Hiltner, HALCON produktchef hos MVTec. "Den pålidelige Halcon algoritme, som anvendes over hele verden, vil gøre det muligt for SICK at udvide til nye markeder og industrier. Dette vil gøre det muligt for begge virksomheder at vokse sammen samt at videregive den gavnlige virkning af denne synergi til deres kunder. "

Mere Information:
Ring til SICK Danmark på: 4582 6400
Kontakt produktchef Carsten Bruhn:
carsten.bruhn@sick.dk | 40526407

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om HALCON
HALCON er den omfattende standardsoftware med et integreret udviklingsmiljø (IDE) til maskinvision (industriel billedbehandling), som anvendes over hele verden. HALCON er med til at reducere omkostningerne og fremskynder markedets tilgængelighed: Den fleksible softwarearkitektur gør det muligt for opgaver at blive
udviklet hurtigt til industriel billedbehandling og billedanalyse. Ud over sin enestående ydeevne og GPU-acceleration, tilbyder HALCON også omfattende støtte af multi-core platforme samt instruktionssætudvidelser såsom AVX2. Med HALCON Embedded, kan softwaren også eksporteres og bruges på forskellige kundespecifikke platforme. HALCON dækker alle grene af industrien: Det omfattende bibliotek indeholder blandt andet blob analyse, morfologi, matching, måling, identifikation, og 3D-vision. HALCON beskytter kundens investering takket være den kompatibilitet til et stort antal operativsystemer og grænseflader med hundredvis af industrielle kameraer og frame grabbers, samt understøttelse af standarder som GenlCam, GigE Vision og USB3 Vision.

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047