23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stregekodelæseren til nem og billigere netværksintegration

SICK lancerer sin nye strømlinede stregkodelæser CLV618 med dobbeltport Ethernet interface, som reducerer behovet for hardware, eliminerer behov for indkøb af netværkskomponenter, samt simplificerer kabelføring.

>> CLV618 byder på lige præcis de ting, der er påkrævet til at løse opgaven til varehåndtering i lager og logistik, nemlig pålidelig læsning for slutbrugeren, og nem og billigere netværksintegration for maskinbyggeren.

Stabil læsning
CLV618 leveres med en opgraderet SMART funktionalitet, hvilket sikrer at selv dårligt trykte eller beskadigede koder læses pålideligt. Optikken er optimeret til kravene og ønskerne fra den logistiske branche. Læseafstanden er således tilpasset, og passer perfekt til opgaver med f.eks. læsning af plastkasser på rullebaner eller båndtransportører.

Nyt dobbeltport interface
Når skannere førhen skulle tilsluttes et netværk på Ethernet, var det typisk nødvendigt at lave en såkaldt stjerneformation, hvor hver enkelt skanner skulle tilsluttes netværket via en industriel switch. Mængden af kabler kunne blive omfattende, og industrielt Ethernet kabel kan være forholdsvist dyrt.

Med CLV618 har SICK indbygget en switch i selve skanneren, og tilføjet 2 Ethernet porte direkte på huset, således at man kan realisere en egentlig videresløjfning af netværket uden at skulle bruge eksterne netværkskomponenter. Herved gøres det muligt at lave en såkaldt linie eller ring topologi, hvor der kun løber et enkelt kabel rundt på maskinen, uanset hvor mange skannere der tilsluttes.

Skannerne kan forsynes med driftspænding uden ekstra fortrådningsbokse, men i stedet et smart power line kabel koncept hvor man clipser et M12 stik på et fladt power bus kabel. SICK leverer færdige konfektionerede M12-M12 kabler, samt power kabel clips, så det bliver lynhurtigt at tilslutte skanneren, og da alle kabler er kodet, undgåes helt de fejl der kan opstå ved klassisk manuel fortrådning.

På huset af CLV618 finder man et USB stik, hvis der bliver behov for at kunne gå direkte ind og servicere skanneren, uden at være tvunget til at afbryde netværket. Det er herved nemt og hurtigt at tilgå en skanner med en alm PC og SICKs gratis Engineering software SOPAS. En fordel ved dette kunne eksempelvis være, at man allerede når stregkodelæserne monteres, kan downloade konfigurationer og IP adresser til skanneren, så de er klar til drift når fieldbussen tilsluttes. Skanneren kan naturligvis også tilgås og opsættes via det etablerede ethernetnetværk.

 

Mere Information
Tlf. :   +45 4582 6400  |  Email:  sick@sick.dk

Onlinekatalog:  > CLV61x

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047