23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lysningsproducenten i Glyngøre skal levere ca. 5000 elementer

Nordic InnerCore skal levere ClipOn EnergyLine lysninger til Vejle


 
Når boligområdet Møllevangen i den nordvestlige del af Vejle skal renoveres, skal samtlige vindues- og facadepartier skiftes ud i alle 604 boliger samt fælleshuset.

De eksisterende vindues- og facadepartier er kolde og udført uden såkaldt kuldebrosafbrydelse, og det skal NIC Denmarks Energiline lysningsløsninger være med til at rette op på ved at gøre de nye partier højt isolerende.

Og da det kommende renoveringsprojekt hverken indeholder facaderenovering eller afhjælpning af kuldebroerne ved vinduesfalsene, forudså vi som arkitekter, at kondensproblematikken også ville forekomme fremover i en eller anden udstrækning.

- Derfor fandt vi det uhyre vigtigt, at der blev stillet krav om, at de kommende vindues- og facadepartier skulle være udført af uorganiske materiale. Derfor er det også en glæde at se de materialer vi viser i inspirationskataloget også bliver brugt., siger projektleder Peter Lindberg Christensen fra Arkitema Architects.

Ordren er én af flere store ordre som NIC Denmark i Glyngøre har fået ind det seneste år og ordren er med til at styrke den strategi NIC Denmark har lagt for fremtiden, hvor både vækst, energirigtige løsninger, sammen med at være en seriøs og ærlig partner for byggeriet, er essentiel.

Møllevangen i Vejle er opført i 1950'erne, hører under boligselskabet AAB og består af blokke i fire etager. Vinduesudskiftningen foregår over de næste tre år.

 

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Send til en kollega

0.047