23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny robust fotoaftaster til fødevarebranchen

Carlo Gavazzi lancerer en ny robust fotoaftaster serie i rustfri stål som er dedikeret til anvendelse indenfor Food and Beverage (F&B) markedet.

Efter at have gennemført en succesfuld 6 måneders fieldtest på et større dansk slagteri frigiver Carlo Gavazzi PD30ET fotoaftasteren til salg. PD30ET er designet og udviklet til anvendelse i det barske miljø, som kendetegner produktionsmiljøer i fødevarebranchen. Elektronikken er ikke ny, men gennemprøvet gennem flere år i de eksisterende serier af fotoaftastere i plasthuse.

Helt unik og speciel produktionsproces

Udfordringen har været at udvikle et rustfrit hus og herunder frontglas, samlinger og pakninger mv., som kan modstå de for en fotoaftaster yderst ekstreme krav. Det syrefaste rustfrie stål hus er udviklet sammen med en dansk virksomhed og som behersker en helt unik og speciel proces. I bund og grund er det kort fortalt et sprøjtestøbt rustfri stål hus!!! Den enestående proces gør, at det kan produceres med meget små tolerancer, hvilket giver den fordel at efterfølgende bearbejdning undgås! Dette betyder at omkostninger til PD30ET huset minimeres til gavn for den endelige prissætning. Det syrefaste rustfrie stål hus sammen med højkvalitets plastdele, garanterer enestående modstandsdygtighed overfor højtrykspuling, aggressive rengørings kemikalier samt desinficering, som anvendes i rengøringsprocesserne af produktionsudstyr indenfor F&B. ”Alle disse egenskaber gør, at det minimerer udskiftningshyppigheden hos kunderne, som herved minimerer vedligeholdelsesomkostningerne”, uddyber produktchef Ole Faaborg.

Produktdata er laser graveret i metaloverfladen som sikrer at sporbarheden er helt i top, selv efter mange års gentagende rengøringsprocesser.

PD30ET-serien kan leveres med følgende fire aftastnings principper. Diffus/diffus med baggrundsafblænding, refleksion, polariseret refleksion og sender/modtager

▼   Materialer: Syrefast rustfri stål hus (AISI316L), 21x31,5x11mm Frontglas, potentiometer og  lysdiode afdækning  i høj kvalitets plast, PEEK, PPSU, PES og FKM

▼   Tæthed: IP67, IP68 og IP69K

▼   Lys: synligt lys eller infrarødt lys

▼   Interface: to lysdioder, synlig fra tre sider

▼   Betjening: justerbar topmonteret potentiometer

▼   Logik: PNP eller NPN

▼   Udgange: NO eller NC

▼   Tilslutning: M8-stik eller kabel

▼   Godkendelser: CE, ECOLAB, cULus

 

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.096