23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Halbyggeri bygger for automatiseringsindustrien

Fremgang i automatiseringsindustrien kaster byggeopgaver af sig. Ny montagehal til opbygning af automatiseringsudstyr opføres af Dansk Halbyggeri, der har specialiseret sig i at bygge industrihaller.

At automatiseringsindustrien er i fremgang kan efterhånden ikke komme bag på nogen. Robotter og avancerede automationsanlæg kommer de næste år til at gøre sit indtog på tværs af sektorer, både som industrirobotter og avanceret automatiseringsudstyr i produktionen og som teknologier, der kan effektivisere vores hverdag. De maskiner og robotter, vi ser i virksomhederne i dag, bliver stadig mere avancerede og mere anvendelige end for bare et par år siden.

Det er en tydelig tendens, der kan mærkes i automatiseringsindustrien. Det gælder fx hos Poul Johansen Maskiner, der nu udvider med en ny montagehal i Fårevejle, hvorfra virksomheden også i dag leverer automatiseringsløsninger og elektronisk udstyr til store danske virksomheder som fx Lego og Coloplast. 

Det er Dansk Halbyggeri, der har fået til opgave at bygge montagehallen i Vestsjælland. Dansk Halbyggeri er eksperter i erhvervs- og industribyggerier, og der er tale om et særligt gedigent byggeri til virksomheden. Materialevalg i både facader og indvendige arbejder vidner om solid kvalitet i detaljen, hvilket afspejler en virksomhed, der leverer solide kvalitetsprodukter.

Læs mere om byggeriet på danskhalbyggeri.dk

Dansk Halbyggeri A/S
Rho 1
Søften
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41086394

Send til en kollega

0.047