23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skelmose finder de specialister, der er mangel på

Hos Skelmose får vi flere og flere opgaver ind, hvor kunderne selv har forsøgt at besætte en stilling – forgæves.

I dagens jobmarked ser vi flaskehalse og udfordringer inden for grupper som ingeniører, tekniske specialister, produktionsledere med særlige kompetencer samt inden for økonomi. Det kan også være svært at finde erfarne faglærte med udvidede kompetencer inden for el-området som f.eks. elektrikere, installatører og medarbejdere som kan udarbejde styringer til anlæg og proceskontrol samt inden for metalindustrien og i byggebranchen.

Heldigvis lykkes vi med at opfylde kundernes ønsker. Vores mangeårige erfaring med at searche og ansætte den slags kandidater kommer os til gode.

Nogle gange må vi dog arbejde ud fra filosofien: ”Dur det ikke, det du gør – så gør noget andet”. Det kræver lidt kreativitet og erfaring med, hvordan man kommer i dialog med de kandidater, som opfylder kravene. De er der jo, men vi skal tænde dem på tanken om, at et nyt job indeholder muligheder og udfordringer, som bringer dem videre i deres karriere – at gøre dem til aktive jobsøgere.

For nylig så vi i TV, at især robotindustrien har mange ubesatte stillinger. Klart at de er udfordret, når de klumper sig sammen om Odense og alle kender alle – når man ikke vil gå på strandhugst hos sine branchekolleger rundt om hjørnet. Det er god etik og nødvendigt, når man er i netværk med hinanden og vil samarbejde med gensidig tillid.

Vi har også flere kunder, som blokerer for, at vi searcher til dem hos gode forretningspartnere – kunder eller leverandører. Det respekterer vi naturligvis.

Men som headhuntere har vi dog en rolle og placering i jobmarkedet, hvor vi har flere muligheder for at nå en løsning, end vores kunde har. Som den gamle smed sagde: ”Det er ikke nok at vide, hvor man skal slå med hammeren – man skal også vide, hvordan”. Derfor lykkes vi med at besætte de svære stillinger.

Læs mere om Skelmose på www.skelmose.eu

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.093