23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny spændende ’Branddag’ for byggeriets aktører

God brandsikkerhed kræver tværfaglig viden og forståelse. Som noget nyt afholder DBI og Byggecentrum derfor ’Branddag 2016’ for byggeriets aktører den 13. oktober 2016 i HUSET i Middelfart.

På Branddagen sættes der fokus på de nye tillæg til Eksempelsamlingen og konsekvenserne for høje huse, brandklassificerede ydervægge, forståelse for statik og byggesystemer for høje huse, stråtage og fugtforhold, byggesystemer til lager og industribyggeri samt de udfordringer, som redningsberedskabet står overfor nu og i fremtiden.

Dagen byder på en række indlæg om nye materialer, konstruktioner, systemløsninger og meget andet om brandsikring af byggeri. Desuden lægges der op til dialog og debat mellem byggeriets aktører.

Branddagen forventes at blive en årligt tilbagevendende begivenhed for arkitekter, konstruktører, ingeniører, byggesagsbehandlere, undervisere ved tekniske læreanstalter m.fl.

Læs mere og tilmeld dig.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt kursuskoordinator hos DBI, Lonni Nejlund på tlf. 23 37 62 69 eller e-mail: len@dbi-net.dk.

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062