23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev visualisering som en vigtig brik i din produktionsproces på Design Management Forum

Med visualisering får industrivirksomheder et bedre beslutningsgrundlag, og et bedre salgsværktøj.

PÅ Design Management Forum den 6. oktober viser vi, hvordan man med visualisering kan bruge sine konstruktionsdata fra 3D modellen til, at skabe merværdi i såvel udviklings- og designfasen som i markedsføringen af nye produkter.

Design Management Forum er for både beslutningstagere og brugere af Autodesk software. Symetrihar stort fokus på Lean Product Life Cycle Management, hvor simulering og visualisering spiller en stor rolle. Design Management Forum vil derfor indeholde flere spændende spor inden for emnet.

Vi gentager succesen fra sidste år, og har som altid fokus på optimering af jeres produktionsprocesser.

Derfor viser vi også denne gang visualisering, hvor du som kunde får mulighed for at prøve vores visuliseringsbord, der giver jer en virtuel oplevelse af, hvordan jeres produkt vil opføre sig, allerede før det overhovedet eksisterer fysisk.

Med Visualisering kan du effektivt visualisere dine ideer, lave flotte tilbud og skabe interesse for dine produkter – længe før de er produceret i virkeligheden.

Det er visualiseringsekspert, ’Martin Saldert fra Symetri, der viser os visualiseringsbordet. Han har siden år 2000 arbejdet med visualisering , bl.a. i bilindustrien, hvor det at kunne visualisere en endnu ikke færdig produktion har spillet en væsentlig rolle i markedsføringen. 

Hos Symetri ser vi det som en meget vigtig del af Lean Engineering løsningen, fordi kunderne oplever at de optimerer deres produkter, forbedrer kvaliteten og ikke mindst – nedsætter Time-to-market på nye produkter.
Læs mere om visualisering her og om Design Management Forum her, hvor du naturligvis også kan tilmelde dig.

Arrangementet er gratis. 

Kontakt
Symetri A/S
Gotlandsvej 24
8700 Horsens
76281415

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.078