23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forbedr konkurrenceevnen med Lean PLM - deltag på Design Management Forum

Symetri's løsninger og tjenester er baseret på Lean-princippet og udvikles altid specifikt til din virksomhed. På Design Management Forum den 6. oktober kan du møde vores kunde, Simatek, som vi har optimeret alle faser i produktionsprocessen for.

Hos Symetri supporterer vi jer i hele produktets livscyklus
Symetris løsninger sætter virksomheder i industrien i stand til, at realisere deres design hurtigere, mere omkostningseffektivt og med bedre kvalitet. En væsentlig faktor er, at identificere områder, hvor der kan ske forbedringer. Desuden sikrer vi os, at I som virksomhed har de fornødne kompetencer og løsninger til at kunne vende udfordringer til muligheder, øge produktiviteten og få et konkurrencemæssigt forspring.

Vores løsninger og tjenester er baseret på Lean-princippet og udvikles altid specifikt til din virksomhed. For at sikre, at du kan maksimere afkastet af investeringen, tilbyder vi skræddersyede kurser og rådgivning on-site af vores tekniske eksperter som alle har mange års erfaring med de branchespecifikke udfordringer, din virksomhed dagligt møder.

Få syn for sagen på Design Management Forum

For at vise hvordan vores løsninger fungerer i en virksomheds daglige rutiner, har vi inviteret en af vore mange kunder, der i dag har optimeret hele produktionen. Vi glæder os til at byde velkommen til Mikkel Skov fra Simatek, som vil fortælle om hans oplevelser med Symetris løsninger.

Tilmeld dig til Design Management Forum her:

Eller ring til os hvis du vil mødes til en sparring med en af vore konsulenter.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Med venlig hilsen

Symetri A/S

Shape the Future

Add Symetri to Your Value Chain.

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.079