23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du styr på støvet? - Stor kampagne på Makita støvsugere

Lige nu kører Dorch & Danola med masser af stærke kampagnepriser på udvalgte Makita støvsugere.

Makita har udviklet en spritny og innovativ rygstøvsuger DVC260Z. Rygstøvsugeren egner sig perfekt til rengøring på vanskelige steder som fx. fly, toge m.m. Støvsugeren drives af to serieforbundne 18V Li-ion-batterier og har en lang driftstid på 60 min ved høj effekt (med to BL1850B). Støvsugeren sidder sikkert ind til kroppen takket være to behagelige bæreremme.

Er du på udgik efter en superstøvsuger med fuldautomatisk filterrengøringssystem, så anbefaler vi Makita støvsugeren 447MX, som også er at finde i kampagneavisen.

Fordel ved denne smarte støvsuger er, at den er udstyret med avanceret teknologi, som automatisk rengør filteret mens du arbejder, uden at sugeevnen forringes. Den avancerede teknologi er baseret på en ventilstyret løsning, hvor en omvendt luftstrøm rengør den ene halvdel af filterpatronen, mens du fortsætter arbejdet via den anden halvdel af filterpatronen. Ventilen tillader omgivelsesluften at trænge ind i beholderen, hvor den passerer gennem filteret i modsat retning. Støvet blæses af filteret, så sugeevnen holdes konstant høj.

Makitas nye kampagneavis indeholder mange forskellige kvalitets støvsugere til ethvert behov. 

Se hele kampagneavisen i vores netbutik her!

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.048