23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor interesse for SCANGRIPs stand på AUTOMECHANIKA-messen i Frankfurt

Det er med stor tilfredshed, at SCANGRIP ser tilbage på den nyligt overståede AUTOMECHANIKA-messe, der fandt sted i Frankfurt fra 13.-17. september 2016.

AUTOMECHANIKA-messen i Frankfurt er stedet at være, hvis man som SCANGRIP har nye innovative produkter inden for automobilbranchen at vise frem. Ikke mindre end 136.000 besøgende fra over 170 lande lagde vejen forbi messen i 2016, hvor SCANGRIP var blandt de i alt 4.820 udstillere. Den sydfynske virksomheds stand var velbesøgt, og de nye produkter, der blev præsenteret på messen, blev mødt med stor begejstring af de besøgende.

SCANGRIPs ejer og direktør, Anders Borring, er ligeledes begejstret over den nyligt overståede messedeltagelse: ”AUTOMECHANIKA er en særdeles vigtig platform for os, fordi den giver os muligheden for at vise vores produkter frem til et yderst relevant publikum, og der bliver skabt mange vigtige kontakter.”

Nye produkter på stribe

2016 er et produktivt år for SCANGRIP, hvor mere end 30 nye produkter ser dagens lys. Disse nye produkter blev stillet til offentligt skue på AUTOMECHANIKA-messen i Frankfurt, hvor især de specialiserede lamper inden for DETAILING og COLOUR MATCH gjorde sig positivt bemærket. Produktserien COLOUR MATCH blev lanceret tilbage i 2014, og lampefamilien er siden blev udvidet med nye og forbedrede lamper, der har fundet anvendelse i auto- og lakeringsværksteder verden over.

Om den udvidede produktpalette udtaler Anders Borring: ”Vi har haft travlt med at udvikle nye, smarte løsninger til brug i bl.a. automobilbranchen. Fokusset har været på at udnytte de teknologiske muligheder og derved forbedre anvendeligheden for slutbrugeren, og det var således med stolthed, at vi kunne vise produkterne frem på AUTOMECHANIKA-messen.”

First-mover med mange år på bagen

SCANGRIPs historie går tilbage til 1906, hvor virksomheden blev grundlagt som landsbysmedje. Virksomheden, der gennem tiden har profileret sig på sit kvalitetsværktøj til industrien, begyndte i 2008 at producere specialiserede LED-arbejdslamper til industrien. Siden da har udviklingen taget fart i virksomheden, der i dag har positioneret sig som Europas førende leverandør inden for LED-belysning til det professionelle marked.

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718
P nummer: 1001946017

Send til en kollega

0.048