23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hvidbog fra Eaton hjælper systemdesignere med at reducere omkostninger

Eaton har udgivet en ny hvidbog, der beskriver, hvordan virksomhedens intelligente fortrådnings- og kommunikationsteknologi kan forenkle fortrådningen i tavler.

Eaton har udgivet en ny hvidbog, der beskriver, hvordan virksomhedens intelligente fortrådnings- og kommunikationsteknologi kan forenkle fortrådningen i tavler. Power Management-virksomhedens nye hvidbog med titlen Is Conventional Wiring Outdated? beskriver flere eksempler på anvendelse af teknologien. Desuden viser faktiske beregninger, hvordan systemdesignere kan spare både tid og omkostninger ved ledningsføring ved at eliminere lang ledningsføring.

"Industrielle feltbussystemer har erstattet traditionel fortrådning i alle moderne applikationer, simpelthen fordi de har afgørende fordele: De sparer penge og tid, de er meget enklere at designe, tilbyder flere fleksible funktioner gennem enkel parametrisering, og de kan også hjælpe til hurtig lokalisering og diagnosticering af fejl," siger forfatteren af hvidbogen, Heribert Einwag, Product Manager hos Eaton.

"Eatons intelligente lednings- og kommunikationsteknologi kan også med fordel bruges til de simple enheder, der er traditionelt styret via individuelle ledninger i eller endda uden for paneler monteret i periferien." 

Den teknologiske løsning bruger smarte moduler, som tilsluttes standard motorstyringskomponenter. De smarte moduler tilsluttes via et båndkabel til et gatewaymodul, der er forbundet til en standard feltbus på PLC'ens CPU. Hvis der integreres strøm såvel som data, kan stort set alle styreledninger fra PLC'ernes I/O-moduler til motorstartere og styringer elimineres.

Omkostningerne til ledningsføring kan nemt reduceres med op mod 85 procent, så den intelligente fortrådnings- og kommunikationsteknologi kan hjælpe systemdesignere med at spare tid i forbindelse med design, samling og kabling af tavler eller installationer. Det forenkler også styringerne, giver bedre diagnosticering og øger styringens driftssikkerhed og fleksibilitet. Da antallet af kabelføringer og I/O-moduler kan reduceres markant, kan der desuden opnås pladsbesparelser i panelet på op mod 40 procent i systemet eller tavlen.

Du kan hente hvidbogen på: www.eaton.eu/en/iw/mac.

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Send til en kollega

0.047