23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtige tag- og facadeløsninger på Building Green

2.-3. november er Steni på Building Green messen i selskab med virksomhederne Gaia Solar og SustainSolutions. På stand 108 viser de tre virksomheder forskellige muligheder for at skabe bæredygtigt byggeri, som resultat af deres samarbejde.

Steni og Gaia Solar har tidligere vist deres fælles bud på en strømproducerende tagløsning, hvor solcellepanel og tagplade visuelt smelter sammen og dermed skaber et flot og harmonisk udtryk.

I år fremviser Steni og Gaia Solar deres tagløsning med forskellige muligheder for kombinationer af Steni Protego og Gaia Solars solceller.

Som noget nyt vil Steni og Gaia Solar på dette års Building Green messe også præsentere muligheden for at få solceller integreret i Stenis facadeplade, Steni Colour. Dette giver mulighed for at få en strømproducerende facadebeklædning, hvor æstetikken samtidig er i højsæde.

Steni og Gaia Solar har indgået et samarbejde med SustainSolutions, der arbejder med energirenovering, som gør det muligt at tilbyde almene boligforeninger, andelsboligforeninger og erhvervsejendomme finansierede solcelleløsninger, som tilbagebetales via de besparelser, der opnås på elregningen.

Udover samarbejdet med Gaia Solar, præsenterer Steni også resultatet af et helt nyt samarbejde med SustainSolutions. Sammen vil de to virksomheder vise, hvordan man nemt kan installere et energivenligt ventilationsanlæg fra SustainSolutions direkte i en facadebeklædning fra Steni.

”Vores samarbejde med SustainSolutions betyder, at man nemt installere et ventilationsanlæg, når man renoverer sin Steni facade. Løsningen skaber både bedre udluftning, indeklima og isolering samtidig med, at den er meget energivenlig, fortæller Claus Bøgeskov, direktør i Steni Danmark, og fortsætter:

”Hos Steni er vi glade for samarbejdet med Gaia Solar og SustainSolutions, da vi alle tre har et fælles ønske om at rykke byggeriet i en mere bæredygtig retning. På Building Green messen vil vi gerne vise frugten af vores samarbejde og vise, hvordan man kan bygge bæredygtigt uden at gå på kompromis med æstetikken”

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Send til en kollega

0.047