23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab læ og havehygge hele året

Nyd din have året rundt med et flot klinkhegn fra PLUS. Du bestemmer selv højden på dit hegn og om det skal kombineres med glaselementer.

Hegnet når nye højder
Haven kan stadigvæk nydes selvom det ofte kolde og blæsende efterår nærmer sig. Med et hegn, kan  du skærme for kølige vinde og stadigvæk få glæde af din have. Vi sørger for, at dette kan lade sig  gøre, med vores nye klinkhegne der når helt nye højder!

Klinkhegnet giver mulighed for selv at vælge, om havens eller terrassens indramning skal være lav og åben eller høj og mere afskærmende. Højden på hegnet, bestemmes af behovet i haven eller på terrassen. Dette giver dig en mulighed for selv at indrette hegnet efter din have eller terrasse. Et højt hegn kan sørge for fuldstændig læ, men det kan  også blokere for en flot udsigt.

Giv plads til læ og sol på haven eller terrassen

Du kan skabe den fine balance mellem læ og udsyn ved at kombinere glaselementer med hegnet, så du ikke misser den flotte udsigt fra din have eller terrasse. Det nye Klinkhegn fra PLUS er ideelt til at skabe en naturlig og tryg ramme om haven eller terrassen. Du bestemmer selv hvordan du vil bruge klinkhegnet i forbindelse med din have eller terrasse.

Afskærm terrassen eller skab en oase med læ i haven?

Mulighederne er nærmest uendelige og du bestemmer selv hvordan du vil bruge dit klinkhegn.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310
P nummer: 1003042852

Kontaktperson

HL
Hanne Larsen
Salgschef
hl@plus.dk

Send til en kollega

0.187