23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Uvildig rådgivning er en konkurrenceparameter

I dag har folk adgang til deres data på bærbare computere, mobiltelefoner m.m., hvilket giver større sikkerhedsmæssige udfordringer. Denne virkelighed har ramt Kamstrup A/S, der har sikkerhed som et helt centralt tema i sin forretning.

Kamstrup A/S sælger innovative måleløsninger inden for el, varme, køling og vand til energiselskaber og forsyningsselskaber i hele verden. For Kamstrup A/S er det helt afgørende, at kunderne kan stole på sikkerheden i virksomhedens måleløsninger. Det er baggrunden for, at Kamstrup A/S har indledt et samarbejde med Alexandra Instituttet i forhold til sikkerhedsvurderinger, så eventuelle sikkerhedshuller kan blive lukket.

”Egentlig starter historien for nogle år siden, hvor vi havde brug for nogle til at lave en sikkerhedsvurdering af vores løsning. Dengang havde vi ikke kompetencerne in-house, så vi ledte efter dygtige eksterne samarbejdspartnere. Alexandra Instituttet er jo placeret i Aarhus ikke så langt fra vores hovedsæde, og derfor var det nærliggende at kontakte dem. På det tidspunkt, hvor vi kontaktede Alexandra Instituttet første gang, havde de en sikkerhedsekspert ansat, som var utrolig dygtig til de her ting. Så vi fik rigtig meget ud af samarbejdet, og vi fik løst de fejl, vi havde”, fortæller Carsten Nielsen, Head of Product Management - Smart Grid Solutions, Kamstrup A/S og fortsætter:

”Vi har nu været i en situation, hvor vi i forbindelse med en stor kunde påny havde behov for at få lavet en ekstern sikkerhedsvurdering. Derfor tog vi igen kontakt til Alexandra Instituttet, fordi de havde en vis forståelse for vores system og vores problematik, og på den måde på forhånd var godt inde i sagerne. Det var derfor ikke noget problem for Alexandra Instituttet at løse opgaven for os”.

Ekstern sikkerhedsvurdering giver troværdighed

”I vores branche er der rigtig meget fokus på IT-sikkerhed og datasikkerhed, og alle leverandører påstår, at de har et sikkert system. Ved den første sikkerhedsvurdering fra Alexandra Instituttet var det fordi, vi ikke selv havde kompetencerne. Dem har vi nu, så i dag handler det mere om at få en uvildig vurdering – og at få nogle med Alexandra Instituttets troværdighed til at stå bag sikkerheden i vores system”, siger Carsten Nielsen.

Af den grund forventer Carsten Nielsen, at Kamstrup A/S også i fremtiden vil samarbejde med Alexandra Instituttet. Men det skyldes også, at virksomheden får meget ud af, at Alexandra Instituttet kigger virksomhedens faglighed igennem, og dermed bidrager GTS-instituttet til virksomhedens mål om, at levere det sikreste system i branchen.

Læs hele nyheden her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.046