23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aalborg Kommune vil skabe dataoverblik med MdocFM

For at øge kendskabet og dataoverblikket for de ca. 1 mio. m2, som udgør ejendomsporteføljen, har Aalborg kommune valgt at investere i MdocFM.

”Aalborg Kommune har valgt Mdoc FM for at understøtte ejendomsporteføljestrategien. Grundlaget for en god strategi er et godt og validt datagrundlag for ejendomsporteføljen, og det samles og gøres operationelt på fornem vis i Mdoc FM”
Peter Munk, bygningschef Aalborg Kommune

For at øge kendskabet og dataoverblikket for de ca. 1 mio. m2, som udgør ejendomsporteføljen, har Aalborg kommune valgt at investere i et Facility Management System. Hidtil har data været spredt i de forskellige forvaltningsområder hos enkeltpersoner og i forskellige systemer, primært statiske manuelle skemaer som Word og Excel, som ikke har været vedligeholdt og opdateret tilstrækkeligt.

Aak Bygninger så tidligt et behov for en bedre struktur og overblik over ejendomsporteføljen, og lavede en mindre markedsanalyse, og fik præsenteret løsninger på markedet med henblik på udarbejdelse af kravsspecifikationer til et nyt system. Ønsket var så vidt muligt et standardsystem, der var gennemprøvet og implementeret i andre lignende kommuner, og man ønskede ikke at være del at et udviklingsprojekt.

 Valget faldt således på systemet Mdoc FM fra NTI CADcenter. Kontrakten er indgået efter Aalborg Kommunes standard kontrakt for IT-systemer, som bygger på K01/02 standardkontrakten.

Mikkel Laurberg, salgschef for Mdoc FM hos NTI CADcenter tilføjer, at man løbende har været i dialog med Aak Bygninger igennem de sidste 4 år, hvor kommunen har forberedt sig på at investere både tid og penge i at implementere et tidssvarende og fremtidssikret standard FM system, som kunne understøtte den ejendomsporteføljestrategi, som er vedtaget.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.064