23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To specialister - et system - ny synergi

Nyt samarbejde mellem Siedle og JUNG

Siedle som specialist i bygningskommunikation og Jung som specialist i bygningssystemteknik forener nu deres kræfter. JUNG og Siedle tilbyder således hele elinstallationen som totalløsning, lige fra kontaktsystemer, svartelefoner, bygningsautomation med KNX og til hele Siedle-sortimentet inden for dørkommunikation. Inklusive app, den mobile video-svarenhed Scope og systemudvidelser som fx postkasser, adgangskontrol og belysning.

Avanceret konfigurator

Alle enheder er integrerede i de relevante projekteringsværktøjer, programmer og manualer samt i Siedle-online-konfiguratoren, der fra nu af også er tilgængelig på JUNGs hjemmeside. Med det innovative online-tool kan komplette dørtelefonanlæg projekteres, kalkuleres og visualiseres som totalløsning trin for trin, inklusive svartelefonerne fra JUNG.

Dørkommunikation med ambitioner

Samarbejdet gør det muligt at tilbyde designmæssige og tekniske totalløsninger af høj kvalitet og stor alsidighed. Alle svartelefoner fra JUNG fungerer med alle In-Home-anlæg fra Siedle, og dermed kan kundeønsker om svartelefoner i kontaktdesign nu opfyldes.

En unik synergi

For arkitekter og rådgivere har samarbejdet konkrete fordele: De kan projektere hele bygningen i ét system inden for dørkommunikation og bygningsautomation. Enestående er også mulighederne for formgivning og design. Både Siedle og JUNG tilbyder et kæmpestort udvalg af overflader og materialer, og begge virksomheder lægger stor vægt på kvalitet, innovation og muligheden for eftermontering.

Mere information her

Siedle Nordic A/S
Avedøreholmen 96-98
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31601207
P nummer: 1014571163

Send til en kollega

1.142