23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød en af Danmarks førende Stressforskere på CRECEAs uddannelsesdag

CRECEA inviterer til Uddannelsesdag, hvor medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen kan få en dags supplerende uddannelse.

Stress er og bliver ved med at være en stor udfordring for medarbejdere og virksomheder.

I den nyeste danske undersøgelse af arbejdsmiljø og helbred fra 2014, som NFA (Nationalt Forskningscenter for Arbejdsmiljø) står bag, angiver 15 pct. af deltagerne, at de har følt sig stresset ’hele tiden’ eller ’ofte’ indenfor de seneste to uger, og at jobbet er den primære årsag.

Derfor har CRECEA inviteret en af Danmarks førende forskere inden for området - Yun Katrine Ladegaard (Cand.Psych. ved Københavns Universitet) - til at fortælle om sine nyeste forskningsresultater indenfor stress. Yun har bl. a. undersøgt, hvad der sker på arbejdspladserne, når en medarbejder bliver syg pga. stress, og hvordan det håndteres set fra arbejdsmiljørepræsentanternes syn og mellemledernes syn. 

Yun har lovet at koble sin viden til hverdagen, og derfor vil hun særligt fortælle om arbejdsmiljørepræsentantens rolle, udfordringer og dilemmaer i forhold til stress.

Derefter vil CRECEAs erhvervspsykolog Signe Ferrer-Larsen komme med bud på, hvordan man lærer de små tegn på stress at kende, så man i tide får øje på, om en kollega er stressramt.
Signe giver gode råd og redskaber til, hvordan man reagerer bedst på tegnene – og hjælper kollegaer.

Om eftermiddagen kan man vælge mellem 2 af 4 workshops:

1. Lad ikke ulykkesanalysen bliver en ulykke
2. Vi vil nedbringe ulykker. Men er det et mål eller en proces?
3. Test dig selv – er du rød, grøn eller blå?
4. Jeg er jo ikke lige psykolog, men...

Pris

Prisen for dagen er kr. 2.450,- som er inkl. forplejning. Ved tilmelding af mindst 3 personer, rabatteres med 300 kr. pr. stk.

Her finder det sted

14. november kl. 8.30 - 15.30: På "HUSET", Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart

Tilmeld dig her

 

CRECEA A/S
Kongsvang Allé 25
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62357711
P nummer: 1002151684

Send til en kollega

0.064