23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nedtælling til årets bæredygtige event!

Når Danmarks største fagevent for bæredygtige byggeløsninger, Building Green, sættes i gang om 1 uge d. 2. november, bliver det med prominente gæster og bidragsydere fra både ind- og udland.

Årets event, hvis førstedag åbnes af Connie Hedegaard, CONCITO, har udviklet sig til lidt af et tilløbsstykke med mange forhåndstilmeldte som alle er klar til to dage med fagligt indhold, inspiration og masser af netværk.

Forum i København d. 2. - 3. november lægger grund til årets bæredygtige begivenhed i byggebranchen, fageventen Building Green, her er nedtællingen for alvor gået i gang. Den store interesse for årets messe kommer ikke kun fra danske arkitekter, bygherrer, rådgivere og øvrige aktører i byggeriet, men også fra flere internationale branchefolk.

Bæredygtighed på alles læber
Building Green har flere forhåndstilmeldinger end på samme tidspunkt sidste år, og der opleves især en stor stigning i antallet af udenlandske deltagere, som forventer at kigge forbi i løbet af de to messedage.

Rekord i bæredygtige løsninger
Kravene er skærpet i forhold til de udvalgte udstillere, og der kan derfor i år opleves mange nye bæredygtige løsninger og produkter. Via et samarbejde med byggematerialer.dk er der udviklet en stor produktguide, således man på forhånd kan søge i de mange løsninger. Se guiden her!

Programmet
Ud over de mange udstillere byder Building Green i år på et meget omfattende konference- og seminarieprogram, som er spækket med topprofiler som f.eks. Julien De Smedt, Michael Braungart, Dan Stubbergaard m.fl. Hvis du ikke allerede har modtaget en invitation med programmet for messen, kan du se det online HER!

Forhåndsregistrer dig!
Det er gratis at deltage på Building Green.  Grundet den store interesse vil vi anbefale, at du forhåndsregistrerer dig og medbringer din printede billet eller viser den på din smartphone ved indgangen. Tilmeld dig her!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i næste uge d. 2. – 3. november i Forum.

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

SE

Send til en kollega

0.047