23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wavin's direktør fylder 60 år

Administrerende direktør for Wavin Danmark, Per Dollerup Mikkelsen, fylder 60 år den 31. oktober.

Per Dollerup Mikkelsen har de seneste fem år stået i spidsen for Wavin Danmark i Hammel og siden august 2015 også for Wavin Sverige.

I sin tidlige karriere arbejdede Per Dollerup Mikkelsen i mange år i investorbranchen, hvor han har haft stor succes med turn-arounds af ikke-rentable virksomheder.

En henvendelse fra Saint-Gobain

I 1999 fik franske Saint-Gobain øje på Per Dollerup Mikkelsens forandringsprocesser og –ledelse og ansatte ham til at vende deres danske firma Scanglas fra underskud til overskud. I løbet af syv år opnåede han at vende de røde tal til sorte og gøre Scanglas til Danmarks førende leverandør af glas.

En helt ny rolle hos Wavin

Efter næsten et årti hos Scanglas gik der igen et par år med turn-arounds af mindre virksomheder, inden Per Dollerup Mikkelsen satte sin fod under bordet på Wavin Danmark i en helt ny rolle. Wavin Danmark var allerede på daværende tidspunkt markedsledende, så de forandringer, der skulle ske i denne virksomhed var med et helt andet afsæt: her skulle forandringerne ske i tempi med det formål at beholde en solid markedsposition.

Per Dollerup Mikkelsen udtaler selv, at forandring er hans livs-DNA. Han brænder for at skabe forandringer for virksomheder og for de mennesker, der skaber virksomheden. Han har i mere end 20 år været direktør for flere virksomheder, og han har ingen planer om at lægge arbejdshandskerne på hylden.

Per Dollerup Mikkelsen er privat gift med Helle og sammen har de sønnen Søren. Han bor i Strib på Fyn, hvorfra han fordeler sin tid mellem Danmark, Sverige og Holland. Han er medlem af flere bestyrelser og ynder at stå på ski og gå på jagt.

Fødselsdagen festligholdes med en reception på Wavin for samarbejdspartnere, kunder, leverandører og venner af huset den 31. oktober 2016 fra kl. 13-16, Wavinvej 1, 8450 Hammel.

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128
P nummer: 1003065308

Kontaktperson

TC
Trine Christiansen
Marketing Content Specialist
+45 26364740 trine.haugaard.christiansen@wavin.com

Send til en kollega

0.046