23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød WINCOVER på Building Green i Forum

Mød os på stand 132 d. 2. & 3 november i Forum, København.

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet. Building Green danner rammerne for den danske byggebranche – til at mødes, lære, opdage nye innovative løsninger og få inspirerende idéer med hjem. I år går vi skridtet længere end alene at fokusere på selve bygningen, men sætter det også i sammenhæng med det bebyggede miljø, med temaet “Byggeriet i det bæredygtige byrum”.

Samlet på ét sted bliver du præsenteret for løsninger og nøglefærdige produkter, der på forskellig vis bidrager til at nedbringe energiforbruget i både nye og eksisterende bygninger – enten ved måden, hvorpå de er produceret eller ved deres funktion. En spændende udstilling kombineret med et aktuelt konference- og seminarprogram med over 100 talere giver dig ny faglig inspiration til arbejdet med bæredygtige og energieffektive bygninger.

Bygninger er en af de største energiforbrugere i samfundet og tegner sig for 40 % af energiforbruget i Danmark, så der er god grund til at komme i gang. Grønne og bæredygtige bygninger bør være en selvfølge og er en forudsætning for at nå de ambitiøse, men mulige målsætninger om en markant reduktion af både energiforbruget og CO2-udledningen.

Læs meget mere på www.buildinggreen.eu

VINCOVER glæder os til at se dig den 2. & 3. november 2016 i Forum, København

 

WINCOVER A/S
Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37568236

Send til en kollega

0.096