23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad kan spænde over 14 meter - og bygges på kun to timer?

Stilladsbro med 14 meter spændvidde monteret på kun to timer – med den nye stærke Layher Allround FW Drager.

I forbindelse med byggeriet af en 10-etagers erhvervsejendom blev Layher's Allround stillads anvendt som facadestillads. På et tidspunkt nåede konstruktionen højden på de tilstødende bygninger – og der opstod et problem: Taget på den ene nabobygning havde for ringe bæreevne og kunne ikke benyttes som basis for det fortsatte stillads. Der måtte derfor konstrueres en stilladsbro med et frit spænd på hele 14 meter.

I løbet af kun to timer havde stilladsbyggerne - ved hjælp af de nye Layher Allround FW dragere - konstrueret en bærende stilladsbro til montering på et basis af to Layher Allround Stilladstårne.

Selve broen blev monteret nede på jorden. Herefter blev den løftet på plads med kran og monteret på de to Allround stilladstårne. Herefter kunne facadestilladset fortsætte opad uden problemer. Der blev desuden monteret stilladsfelter på Allround FW dragernes underside, så også adgangsvejen langs saddeltaget på nabobygningen blev sikret optimalt.

Alt i alt en meget effektiv løsning.

4 klare fordele med Layher Allround FW Drager System:

Høj lasteevne – grundet stabile statiske strukturer samt det, at enkeltdelene er udført i galvaniseret stål og derfor både stærke og robuste.

Masser af muligheder – anvendes som bærende brobjælker, platformsbjælker, udkragninger og tagkonstruktioner (ved kombination med ganske få ekstra dele).

Let håndtering – takket være den lave vægt på max. 17,4 kg pr. enkeltdel.

Perfekt integration – komponenter i alle 3 dimensioner på systemets akser sikrer let og fuldkommen integration med Layher Allround Systemet.

For yderligere informationer om Layher ApS - Stilladser, Tribuner og Stiger, kontakt venligst:

Jesper T. Nyborg, Adm. direktør 
Telefon: +45 2618 4554
E-Mail: jesper.nyborg@layher.com

Læs mere på hjemmesiden http://www.layher.dk

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

0.062