23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktionsleder ved NCC anvender Sundolitt Drænplader BIG fordi det går hurtigere

Sune Schack Nielsen, ass. produktionsleder ved NCC synes der er klare fordele ved Sundolitt Drænplader BIG: ”Montagehastigheden øges med det store format, hvilket absolut er en fordel ved store vægflader som i denne sag."

Akutcenter Viborg anvender Sundolitt Drænplader BIG

Regionshospitalet Viborg bliver et af i alt fem regionshospitaler i region Midtjylland med et fuldt udbygget akutcenter. Hospitalet udbygges med 24.000 m2 og budgettet på 618 mio. kr. indeholder også Sundolitt Drænplader BIG.

En bedre isolering

Sune Schack Nielsen fortæller: ”Vi bruger Sundolitt Drænplader BIG fordi arbejdsgangen er hurtigere og det store format giver færre pladesamlinger, som sikrer en bedre isolering. Samtidig er de nemme at håndtere trods det store format.”

Nyhed: Ekstra stort format

Med Sundolitt Drænplader BIG er formatet øget til 1200 x 2400 mm. Tykkelsen er op til 500 mm og sikrer en øget isolering og nem og hurtig håndtering. Sundolitt Drænplader leveres som standard i S80 kvalitet, men kan ved ekstraordinær belastning på kældervægge, leveres som Sundolitt S150, MX250 eller MX300. Drænpladerne leveres også i Sundolitt XPS kvalitet til konstruktioner, der lejlighedsvis påvirkes af vandtryk, og der kan leveres aluminium vandnæser og afdækningsdug. Sundolitt Drænplader leveres fortsat i det kendte format 600 x 2400 mm.

Drænerende overflade

Sundolitt Drænplader BIG er fremstillet af Sundolitt EPS plader, som er udført med riller og dækket af en vandgennemtrængelig fiberdug, som hindrer jord og urenheder i at tilstoppe de lodrette riller. Pladernes opbygning og kapillarbrydende evne sikrer både effektiv dræning og god isolering. Drænpladernes dræneffekt er angivet ved forsøg på Statens Provning.

Sundolitt A/S - a business built on air

Sundolitt A/S har i 50 år leveret isolering til det danske marked. Sundolitt er del af Sunde Gruppen, som i dag har 17 fabrikker i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK og Spanien. I Danmark har Sundolitt A/S 4 fabrikker, som producerer isoleringsmateriale til byggebranchen og emballager til gartneri- og fødevarebranchen samt den tekniske industri. Vores fokus er at skabe funktionelle og innovative løsninger, der opfylder kundernes behov. Vi prioriterer miljøhensyn højt i udviklingen af vores produktportefølge.Vores værdisæt er ansvarlighed, åbenhed, risikovillighed og troværdighed, som gennemsyrer vores virksomhed.

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35909117

Send til en kollega

0.047