23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carlo Gavazzi Handel lancerer fuld elektroniske køle/varmeenheder til bl.a. el-tavler.

Fuld elektronisk køle/varmeenhed til mange formål…

Carlo Gavazzi Handel er udnævnt til distributør af køle/varmeenheder fra Dr.Neumann-Peltier i Tyskland. Dr.Neumann-Peltier har mere end 60 år på bagen og har herved opnået stor knowhow omkring anvendelsen af Peltier-moduler til industrielle formål både i standard produkter såvel som customized produkter.

De fuldt elektroniske køle/varmeenheder besidder en række gode egenskaber, som konventionelle køleaggregater ikke kan opfylde. Nogle af de gode egenskaber er at de både kan køle og varme, er vedligeholdelsesfrie og med en tæthedsgrad fra IP55 og opefter. Forsyningsspændingen er typisk 24VDC, men de kan også leveres i AC-versioner. Køle/varmeenheden er yderst robust, hvad angår vibrationer og G-påvirkninger og er anvendelig i for eksempel mobile eller roterende anlæg.

▼  køle og varme i én og samme enhed

▼  kan leveres i følgende spændinger 24VDC samt 90..305VAC/47..63Hz.

▼  IP55, IP67

▼  fås i flere effekt størrelser fra 33W og op til 900W køleeffekt

▼  stort temperaturområde fra -40 til +70°C

”Med de fuld elektroniske køle/varmeenheder markerer Carlo Gavazzi Handel sig som leverandøren, der formår at løse klimatiseringsopgaver ud over standard el-tavle køling” fortæller Ole Faaborg, der er produktchef hos Carlo Gavazzi Danmark.

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.062